top of page

Voeten worden vaak vergeten maar ze zijn minstens zo belangrijk als andere delen van het lichaam. Zij hebben heel wat te verduren en daarom is het juist zo van belang dat zij een goede verzorging en behandeling krijgen. U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet.

Voor veel verschillende klachten kunt u bij mij terecht, maar ook voor ontspanning. De behandeling wordt goed afgestemd op ieders persoonlijke wensen. De pedicurebehandeling wordt uitgevoerd met een spraytechniek die voor een verkoelende werking zorgt zodat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt. Tevens kunt u bij mij terecht voor schoen advies en voetverzorgingsproducten.

Wist u dat u iemand anders ook een heerlijke behandeling kunt geven? Of het nu voor Kerstmis, een verjaardag of bijvoorbeeld Moederdag is, het is altijd leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! U kunt zelf het bedrag van de cadeaubon bepalen, voor zowel voet- als schoonheidsbehandelingen.

Mijn naam is Ziggy Hartgers en ik ben sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2009 gediplomeerd pedicure. Ook heb ik in 2013 de certificaten behaald voor de diabetische voet en de overige risicovoeten. Ik doe mijn werk met veel plezier en ik leer ook nog regelmatig bij.

Mijn salon is gelegen op de eerste verdieping aan de IJsselstraat 8 te Ridderkerk.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u mij altijd bellen of e-mailen.

bottom of page